Διάθεση Προϊόντων

Η εταιρεία μας επενδύοντας συνέχεια στην ανάπτυξη νέων δικτύων διανομής και διάθεσης των προϊόντων της προσπαθεί να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της ελληνικής αγοράς και ταυτόχρονα ανοίγει τους ορίζοντες της σε ξένες.

Το προϊόν μας μπορεί κάποιος να το βρει σε όλη την Ελλάδα, στα ράφια των supermarket,στα ράφια των καλύτερων delicatessen χώρων και ακολουθώντας της νέες τάσεις και στο διαδίκτυο μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας φροντίζουν ώστε να είναι σε θέση να γευτεί κάποιος το MESSINO σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας δημιουργώντας από κοινού ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και υγιές δίκτυο διανομής.

Πέρα όμως από τα ελληνικά σύνορα, η εταιρεία Δ.Π.ΠΑΠΑΔΕΑΣ και ΣΙΑ Ε.Ε. έχει δημιουργήσει τα δικά της σταθερά θεμέλια στο εξωτερικό. Έχοντας ως παρακαταθήκη 20 χρόνια επιτυχιών στο διεθνές εμπόριο, η εταιρεία μας κατορθώνει σήμερα να εξάγει περίπου το 90% του κύκλου παραγωγής της σε 19 χώρες. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η ποιότητα του προϊόντος και των υπηρεσιών μας είναι οδηγός που ανοίγει συνεχώς νέες προκλήσεις, νέες αγορές.
Αναζητήστε οπουδήποτε ένα ξύδι MESSINO και σας εγγυούμαστε πως το φαγητό σας θα αποκτήσει αμέσως τη γεύση που ζητάτε, τη γεύση που του αξίζει!

 

 

Αντιπρόσωπος Αττικής:

logo genessis GREEK

Αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλίας:

http://www.vitagreca.gr/ 

 vitagreca logo

 

 

Γενικός Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Δυτικής Ελλάδος:

spetseris logo slogan


 

KATSAFADOS GR